ارتقا مرکز داده دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
به گزارش روابط عمومی؛ رئیس دانشگاه، دکتر یزدان دوست امروز از مرکز داده دانشگاه بازدید کرد و از نزدیک در جریان تغییرات این مرکز قرار گرفت.
مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه، دکتر اثنی عشری در حاشیه این بازدید بیان نمود: مرکز داده دانشگاه از دو بخش اصلی تشکیل شده است. یک بخش به ارائه سرویس های دانشگاه نظیر ایمیل، سامانه دروس، گلستان، فراگستر و موارد مشابه اختصاص دارد و بخش دیگر، خدمات پردازش سریع را در اختیار کاربران دانشگاهی و صنعتی قرار می دهد. به منظور اطمینان از سرویس دهی پایدار در هر دو بخش، بکاپ گیری های مداوم روزانه در دو نسخه، یک نسخه محلی و یک نسخه خارج از مجموعه انجام می پذیرد. همچنین، کلیه سرویس ها پشت فایروال های بروز و قدرتمند قرار گرفته اند که از بروز آسیب پذیری های امنیتی جلوگیری می نمایند.
مدیر فناوری اطلاعات اضافه نمود: از جمله تغییرات مهم انجام پذیرفته در راستای ارتقاء مرکز داده می توان به این موارد اشاره نمود:
-افزایش توان پردازشی مجموعه به بیش از 5 برابر و رسیدن به توان پردازشی 50 ترافلاپس با دقت پردازشی مضاعف
- افزایش نزدیک به دو برابری فضای مرکز داده
-افزایش ظرفیت UPSها از 20 kVA به 60 kVA
-ایجاد سیستم برق رسانی پشتیبان (Failover) برای تمامی تجهیزات مرکز داده
-تغییر کامل تابلوهای برق مجموعه به منظور بهبود وضعیت برق رسانی، افزودن Surge Arrester و در نظر گرفتن توسعه های آتی
-افزایش ظرفیت کولینگ مجموعه به بیش از دو برابر
-افزایش دو برابری فضای ذخیره سازی سرورها
-نوسازی کامل کف کاذب مجموعه
-نوسازی کامل سیستم اعلام و اطفاء حریق
تعداد بازدید:
تاریخ:
1400/07/25
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.